Hvilke dokumenter er inkludert i SuperSearch?

SuperSearch inkluderer mer enn 6 milliard slektsforsknings dokumenter som fødsel, ekteskap, dødsfall, begravelse, folketelling, militær, immigrasjon, årbøker og andre typer  dokumenter, inklusiv innskanningen av det originale dokument.

Her er de tilgjengelige kategorier for våre dokumenter man kan bruke for å søke:

Folketelling og valgmanntall

Slektstrær

Fødsel, ekteskap og død

Bilder

Militær

Immigrasjon og reiser

Aviser

Bøker & publikasjoner

Offentlige dokumenter

Skoler og universiteter

Kataloger, guider og referanser

Historier, minner og biografier

Statlig, eiendom, rett og testament

Kart

SuperSearch gir tilgang til samlinger fra hele verden med sterk fokus på USA, Storbritannia, Irland, Australia og Canada. SuperSearch inkluderer også MyHeritage slektstrær, bilder og medlemmer som er offentlig (i.e. satt som offentlig av websted administrator) – tilsammen mer enn en milliard eksklusive dokumenter fra hele verden som i de fleste tilfeller bare finnes på MyHeritage.

Det er mange opplysninger i våre datasamlinger, som verdens største samling av historiske aviser (imponerende 120 million sider), ALLE Storbritannias folketellinger fra 1841 til 1901, hundre millioner dokumenter med Storbritannias fødsel, ekteskap og dødsfall, og mange flere.

Vi legger hele tiden ny informasjon til i SuperSearch, den øker med minst en million historiske dokumenter og en million slektstre profiler hver eneste dag.