Er SuperSearch gratis?

SuperSearch har mer enn 6 milliarder genealogiske hendelser dokumentert som fødsel, ekteskap, død, begravelse, folketelling, militær, immigrasjon, årbøker og andre type dokumenter med i tillegg innskanningen av det originale dokumentet.

Det tar også med MyHeritage slektstrær, bilder og medlemmer som er offentlig – tilsammen mer enn en milliard eksklusive dokumenter fra hele verden de i de fleste tilfeller bare finnes hos MyHeritage.

I tillegg kan du med våre banebrytende funksjoner lagre historiske hendelser og dokumenter direkte på et individets profil i din familieside og trekke ut de opplysninger du ønsker.

Noen dokumentsamlinger er gratis tilgjengelig (f.eks. USA statsborgerskapsregister, Trygdeordningens dødsfallsregistre i USA (SSDI)), men tilgang til de fleste samlinger krever at du har et dataabonnement.

Et dataabonnement er forskjellig fra en familieside abonnement. Et dataabonnement gir deg tilgang til alle samlinger i SuperSearch, og muligheten til å bekrefte eller avvise Record Matches, lagre dokumentet og trekke ut informasjon fra dokumentet.

Klikk her for å kjøpe et dataabonnement.

Merk: Hvis du har et Premium familieside abonnement har du tilgang til to av de fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage familiesider og Medlemmer på MyHeritage.

Hvis du har et PremiumPlus familieside abonnement har du tilgang til alle fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage familiesider, Medlemmer mer på MyHeritage, MyHeritage familietrær og MyHeritage bilder.