Kan jeg søke etter dokumenter etter sted?

Ja! Vi har nylig lagt til et alternative for søk fra sted.

Nå vil du kunne starte søket ditt fra et sted.

Alt du behøver å gjøre for å søke etter sted er følgende:

Logg inn på kontoen din, klikk på “Forskning”-alternativet, og scroll ned til bunnen av siden. Under “Søk etter dokumenter ut fra sted” vil du se et kart:

Hvis du klikker på et bestemt kontinent på kartet, f.eks. Europa, vil du få en liste over alle de forskjellige landene i dette kontinentet:

Klikk på landet og start søket ditt.

En liste med samlinger fra dette landet vil komme opp på høyre side av siden. Du kan enten klikke på en av samlingene eller bruke søkealternativet på venstre side.