Kan jeg fjerne mine data fra SuperSearch?

Ja, du kan fjerne dine data fra SuperSearch.

Husk at det å inkludere dine data i SuperSearch kan være en stor hjelp i utforskningen av din familiehistorie. Det ikke å delta i SuperSearch betyr at du mister automatiske treff med milliarder av dokumenter!

Å inkludere dine data i SuperSearch betyr også at du kan få Record Matches til å utvide undersøkelsen din uten å gjøre noe arbeid.

All informasjon fra MyHeritage slektstrær blir automatisk beskyttet av personverninnstillinger slik at dine data er trygge selv om du velger å inkludere dem.

Hvis du likevel ønsker å fjerne dine data fra SuperSearch, kan du gjøre følgende:

1. Logg inn på nettsiden din.

2. Klikk på navnet ditt i det øvre høyre hjørnet av skjermen.

3. Velg “Personverninnstillinger”.

 

Dine data kan fines i følgende MyHeritage samlinger i SuperSearch: MyHeritage familienettsteder, MyHeritage medlemmer, MyHeritage slektstrær og MyHeritage bilder.

For å fjerne dine data fra disse samlingene på SuperSearch, må du bruke passende personverninnstillinger som følger:

Medlemsprofil: For å skjule din MyHeritage-medlemsprofil fjerner du haken fra ”Tillat andre å finne og se min offentlige profil (anbefalt)”.


 

Familienettsted: For å skjule familienettstedet ditt, klikker du på ”Tilgang” under navnet på nettstedet fra listen på venstre side av skjermen. Fjern haken fra boksen kalt “Tillat gjester å finne siden min (anbefalt)”.


Merk: hvis du har flere enn en nettside og ønsker å fjerne alle fra SuperSearch, haker du av i ”Bruk innstilligene ovenfor på min familieside”-boksen.
Lagre innstillingene dine ved å klikke på den oransje “Lagre”-knappen.

Slektstre: For å skjule slektstrærne dine, velger du navnet på nettstedet der treet ligger fra listen til venstre. Klikk på “Innhold”-seksjonen og fjern haken fra boksen merket ”Inkluder slektstreet i MyHeritages historiske søkemotor (anbefalt).

Familiebilder: For å skjule bilder klikker du på navnet på nettstedet der bildene ligger fra listen til venstre. Klikk på “Innhold”-seksjonen og fjern haken fra boksen med navnet på det bildealbumet du ønsker å skjule.

 

 

Lagre innstillingene dine ved å klikke på den oransje “Lagre”-knappen.