Hvordan inkluderer jeg dataene på min familieside i SuperSearch?

MyHeritage medlemsprofiler, personer i et slektstre, bilder og familiesider er inkludert i MyHeritage samlingene i SuperSearch.
For å konfigurere hvilke samlinger du ønsker at dine data skal inkluderes i, vær vennlig å krysse av i dine personverninnstillinger ved å følge disse stegene: 
 
1. Logg inn på din familieside. 
 
2. Klikk på ditt navn i skjermens øvre høyre hjørne. 
 
3. Velg ‘Personverninnstillinger’.

 
Medlemsprofil: For å inkludere din MyHeritage medlemsprofil, kryss av i boksen merket ‘Tillat andre å finne og se min offentlige profil (anbefalt)’.
 
 
Familieside: For å inkludere din familieside, velg navnet på siden fra listen på venstre side. I ‘Tilgang’ seksjonen, kryss av i boksen merket ‘Tillat gjester å finne siden min (anbefalt)’.
 
 
Slektstre: For å inkludere ditt slektstre, velg navnet på siden der trærne er lokalisert fra listen til venstre. I ‘Innhold’ seksjonen, kryss av i boksen merket ‘Inkluder slektstreet i MyHeritage historiske søkemotorer (anbefalt)’.
 
Familiebilder: For å inkludere bilder, velg navnet på siden der bildene er lokalisert fra listen til venstre. I ‘Innhold’ seksjonen, kryss av i boksen ved siden av fotoalbumet som du ønsker å inkludere.