Må jeg være medlem av MyHeritage for å få tilgang til SuperSearch?

Det er ikke nødvendig å ha et medlemmskap på MyHeritage for å få tilgang og søke etter informasjon om dine forfedre i SuperSearch.

For å se bestemte dokumenter kan det være nødvendig at du melder deg in som medlem hos MyHeritage og at du har et spesielt abonnement.

SuperSearch gir deg tilgang til mer enn 6 milliarder dokumenter fra hele verden. Det gir deg også tilgang til Record Matches for ditt slektstre, inkludert muligheten til å bekrefte og avvise treff.

I tillegg, med våre banebrytende funksjoner kan du nå lagre historiske dokumenter direkte på profilsiden til personer i ditt slektstre og trekke ut informasjon fra dokumenter til slektstreet.

Noen dokumenter i SuperSearch er gratis (f.eks. BillionGraves, Social Security Death Index) for å få tilgang til alle samlingene er det imidlertid nødvendig med et dataabonnement.

Dataabonnement er noe annet enn et abonnement på en familieside. Dataabonnement gir deg full tilgang til alle samlingene i SuperSearch, mulighet til å bekrefte og avvise Record Matches, lagre dokumenter og trekke ut informasjon fra dokumenter.

Klikk her for å kjøpe et dataabonnement.

Merk: Hvis du har en familieside med et Premium abonnement har du tilgang til to av de fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: ‘MyHeritage sider’ og ‘MyHeritage medlemmer’.

Hvis du har en familieside med et PremiumPlus abonnement har du tilgang til alle fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: ‘MyHeritage familiesider’, ‘MyHeritage medlemmer’, ‘MyHeritage slektstrær’ og ‘MyHeritage bilder’.

MyHeritage samlingene finnes ikke noe annet sted på internett!