Hvordan får jeg tilgang til SuperSearch?

Det er ikke nødvendig med et medlemsskap på MyHeritage for å få tilgang og å søke etter informasjon om dine forfedre i SuperSearch.

For å se bestemte dokumenter kan det imidlertid være nødvendig at du registrerer deg som medlem på MyHeritage og at du har et dataabonnement.
For å logge inn på SuperSearch, må du melde deg inn som medlem på MyHeritage.com.

Hvis du allerede har en konto på MyHeritage, klikk ‘Logg inn’ i øvre høyre hjørne på skjermen og legg inn din e-postadresse og ditt passord.
Hvis du ikke har en konto ennå, klikk ‘Meld deg inn’ for å registrere deg som et nytt medlem på MyHeritage.

SuperSearch gir deg tilgang til mer enn 6 milliarder dokumenter fra hele verden. Det gir deg også tilgang til Record Matches for ditt slektstre, inkludert muligheten til å bekrefte eller avvise treff.

I tillegg, med våre banebrytende funksjoner, kan du lagre historiske dokumenter direkte på profilsidene til personer i ditt slektstre og trekke ut informasjon fra dokumenter til ditt slektstre.

Noen dokumenter i SuperSearch er gratis, for å få tilgang til alle samlingene er det nødvendig med et dataabonnement.

Dataabonnement er noe annet enn et abonnement på en familieside. Dataabonnement gir deg full tilgang til alle samlingene i SuperSearch, mulighet til å bekrefte og avvise Record Matches, lagre dokumenter og trekke ut informasjon fra dokumenter.

Klikk her hvis du ønsker å lære mer om dataabonnement.

Klikk her for å kjøpe et dataabonnement.

Merk: Hvis du har en familieside med et Premium abonnement har du tilgang til to av de fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage sider og MyHeritage medlemmer.

Hvis du har en familieside med et PremiumPlus abonnement har du tilgang til alle fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage familiesider, MyHeritage medlemmer, MyHeritage slektstrær og MyHeritage bilder.

Hvis du har kjøpt et dataabonnement, eller hvis du ønsker å bruke ditt PremiumPlus abonnement på din familieside for å få tilgang til MyHeritage samlingene, sørg for å logge inn med den e-posten du benyttet da du betalte.