Har dere dokumenter fra andre land enn USA?

SuperSearch omfatter over 6 milliarder dokumenter med verdensomfattende dekning.

Du kan benytte vår funksjon som hjelper deg med å søke etter dokumenter i et bestemt geografisk område.

Alt du trenger å gjøre for å søke på et geografisk område er følgende:

Logg inn på din konto, klikk på ‘Forskning’ fanen, og bla ned til bunnen av siden. Under ‘Søk etter dokumenter ut fra sted’ vil du se et kart:

Hvis du klikker på et bestemt kontinent på kartet, f.eks. Europa, vil du få opp en liste med de ulike landene på dette kontinentet:

Klikk på landet og start ditt søk.

En liste med samlingene du kan velge fra dette landet vil vises til høyre på siden. Du kan enten klikke på en av samlingene eller bruke søkealternativet på venstre side.