Hvordan forsker jeg i min slektshistorie?

Du kan forske på din familiehistorie ved å bruke MyHeritage.com på følgende måter:

1. Søk på dine familienavn ved å benytte vår spesialiserte slektsforskningsmotor, SuperSearch, som du finner her.

Klikk her hvis du ønsker å lære mer om SuperSearch.

2. Lag et slektstre på MyHeritage og få Record Matches. Record Matches søker bak scenen etter registreringer fra SuperSearch som matcher med navnene i ditt tre og varsler deg når den finner et treff. Record Matching er automatisk for enhver med et slektstre på et MyHeritage familienettsted. Klikk her for å lære mer om Record Matching teknologien.

3. Hvis du allerede har ditt slektstre på MyHeritage, utnytt deg av fordelene med Smart Matches. Denne unike funksjonen sammenligner ditt slektstre med millioner av andre slektstrær på MyHeritage.com og finner slektstrær som matcher (overlapper) med ditt tre. Denne funksjonen finnes på nettstedet under ‘Smart Matches’ seksjonen som kan nås ved å klikke på Slektstrefanen og velge ‘Smart Matches’ alternativet, eller i Family Tree Builder programmet.

Klikk her for å lære mer om Smart Matches alternativet.

4.Test din DNA med MyHeritage og få en komprehensiv etnisitet estimat for å utforske din etnisinitet og få DNA matcher for å finne familiemedlemmer du deler DNA med.

For mer informasjon, vennligst les: Hvilken type DNA test har MyHeritage å tilby?

Lykke til med slektsforskningen!