Kan jeg deaktivere Smart Matches?

Du kan deaktivere Smart Matches for et bestemt tre ved å endre dine personverninnstillinger.

NB: Hvis du slår av Smart Matchene, så vil alle dine matcher som du allerede har, bli slettet. Du må slå på Smart Matchene igjen for at matcher skal kalkulere seg igjen for ditt slekstre.

For å slå av dine Smart Matcher, vennligst gjør følgende:

1. Logg inn på din familieside.

2. Klikk på navnet ditt i skjermens øvre høyre hjørne.

3. Velg ‘Personverninnstillinger’.

4. Under ‘Innhold’ seksjonen kan du velge hvordan ditt slektstre og bilder kan søkes på av andre MyHeritagemedlemmer.

Her finner du to valg: 'Muliggjør Smart Matching™ på MyHeritage (anbefalt)' og 'Muliggjør Smart Matching™ med andre MyHeritage-side og partnere'. Du kan velge vekk en av dem (eller begge) alt etter hva du foretrekker.

Merk: du kan klikke på  tegnet for å lese mer om Smart Matching™ og fordelene du oppnår når disse valgene er slått på.