Hvordan avviser jeg Smart Matches på min familieside?

For å avvise en Smart Match på din familieside på nettet, vær vennlig å gjøre følgende:

1.     Logg inn på din familieside.

2.     Flytt musmarkøren over ‘Oppdagelser’ fanen og velg ‘Smart Matches’.

3.     På ‘Smart Matches’ siden, velg om du ønsker å se matcher etter familietre eller etter personer og klikk ‘Se treff’ ved siden av navnet på det prosjektet (eller personen) som du ønsker å se listen med alle matcher som er funnet.

4.     Hvis du er sikker på at det ikke er en match, klikk på ‘Avvis’ for å avvise det nå.

5.     Hvis du ikke er sikker, klikk ‘Gå gjennom treff’ for å se treffet i detalj.

6.     Se på detaljene for treffet for å avgjøre om den ikke er gyldig og klikk “Nei – avvis dette treffet” på toppen av skjermen for å avvise.

7.     Så snart treffet er avvist, kan du finne det under ‘Avvist’ fanen når du ser på treff for denne personen/prosjektet.