Hvordan bekrefter jeg Smart Matches på min familieside?

For å bekrefte en Smart Match i slektstreet ditt på nettet, vær vennlig å gjøre følgende:

1.     Logg inn på din familieside.

2.     Beveg musmarkøren over ‘Oppdagelser’ fanen og velg ‘Smart Matches’.

3.     På ‘Smart Matches’ siden velger du om du vil se treffene etter slektstre eller etter person, klikk så ‘Se treff’ ved siden av navnet til prosjektet (eller personen) for å se listen med alle treffene som er funnet.

4.     Hvis du er sikker på at det er et riktig treff, klikk på ‘Bekrefte’ for å bekrefte det nå.

5.    Hvis du ikke er sikker, klikk på ‘Gå gjennom treff’ for å se treffet i detalj.

6.     Se på detaljene for treffet for å avgjøre om det er riktig og klikk så ‘Ja – bekreft dette treffet’ på toppen av skjermbildet for å bekrefte.

7.     Så snart treffet er bekreftet kan du finne det under ‘Bekreftet’ fanen når du viser treffene for denne personen/prosjektet.