Hvordan bekrefter jeg en Smart Match i Family Tree Builder?

For å bekrefte en Smart Match i Family Tree Builder, vær vennlig å gjøre følgende:

1.Åpne Family Tree Builder programmet på din datamaskin.

2.Klikk på ‘Matches’ knappen på hovedverktøylinjen.

3.Finn personen du ønsker å bekrefte treff for i listen og klikk deretter på ‘Treff’ fanen.

4.Klikk på det treffet du ønsker å bekrefte for å utheve den og klikk så på ‘Endre status’-knappen i skjermens øvre høyre hjørne.

5.I vinduet som dukker opp, velg ‘Bekreftet’ og velg om du ønsker å legge til en lenke til treet. Klikk ‘Ok’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML41b8f3.PNG

6.Treffet vil vise ‘Bekreftet’ i grønt etter at du klikker ‘Ok’.