Hvordan endrer jeg innstillingene for Smart Matches på mitt online slektstre?

** Vær oppmerksom på at innstillingene for Smart Matches er per tre, forsikre deg om at du endrer dem for alle trærne på din nettside.

For å endre innstillingene for Smart Matches™ for ditt slektstre på din familieside, vær vennlig å gjøre følgende:

1.     Logg inn på din familieside.

2.     Klikk på navnet ditt i øvre høyre hjørne og velg ‘Personverninnstillinger’.

3.     På ‘Personverninnstillinger’-siden klikk på ‘Innhold’ under navnet på den familiesiden som du ønsker å endre innstillingene for Smart Matches på.

4.     For å deaktivere Smart Matching™ helt, fjern haken fra alternativene ‘Muliggjør Smart Matching™ på MyHeritage’ og ‘Muliggjør Smart Matching™ med andre MyHeritage-sider og partnere’.

Du kan bruke ikonet til høyre for flere detaljer om hva Smart Matching™ er.

Merk: Hvis du har mer enn et slektstreprosjekt på din side må du fjerne haken i disse alternativene for hvert av dem.

5. Lagre dine endringer.

Alternativt, hvis du kun ønsker å forhindre andre sideadministratorer fra å kopiere dine bilder ved Smart Matches™ med ditt slektstre, fjern haken fra ‘Tillat administratorer av andre sider å kopiere bilder av matchende personer’.