Kan jeg slå sammen Smart Matching resultaterne mine i Family Tree Builder treet mitt?

Smart Matching teknologien til MyHeritage sammenligner  kontinuerlig nye slektstrær med databasen til mer enn 1.3 milliarder profiler på MyHeritage.com, for å finne  sammenhenger og å oppdage forlengst glemte familieforbindelser.

Smart Match Merge funksjonen gjør det mulig å slå sammen informasjon fra forskjellige slektstrær. Dermed kan medlemmer med delvis overlappende trær, enkelt samarbeide.

1.Åpne Family Tree Builder  programvaren med datamaskinen din.

2.Klikk på ‘Matches’  knappen  i hovedverktøylinjen.

3.Finn den personen i listen som du ønsker å slå sammen resultatene for. Klikk så på ‘Matches’ knappen.

4. Velg  en person for å se hans/hennes  treffliste. Velg så et  treff  og åpne ‘Sammenlign’ vinduet.

5.Klikk på ‘Slå sammen’ på venstre side av skjermen.

Dette vil åpne Smart Match Sammenslåing  verktøyet, hvor du kan velge  de personene du ønsker  å slå sammen. Du kan også velge  om du ønsker en automatisk eller Trinnvis sammenslåing..

Description: Click to view photo in full size

Ved bruk av Automatisk Sammenslåing  vil  man automatisk kunne slå sammen  alle detaljene i treffene.

En trinnvis sammenslåing vil åpne ‘Slå sammen Personer  Oversikten’, slik at du kan velge nøyaktig hvilke detaljer du ønsker å slå Sammen  ved bruk av automatisk eller trinnvis sammenslåing.

Description: Click to view photo in full size

Les følgende FAQ  hvis du ønsker du  å slå sammen Smart Matches på familiesiden ditt: Kan jeg slå sammen  Smart Matching resultatene mine fra en annet familieside?