Hva er Smart Matching?

Smart Matching er en spesialisert slektsforskningsteknologi utviklet av Pearl Street Software og forbedret av MyHeritage, for å matche personer som du har definert i ditt slektstre med personer i andre trær som medlemmer over hele verden har opprettet på MyHeritage.com.

Den virker ved å sammenligne millioner av navn, fakta og forbindelser på en intelligent måte. Teknologien benytter for- og etternavn, fødsels- og dødsdatoer og slektskap til andre personer i treet for å finne potensielle treff for personer i ditt slektstre. Disse potensielle treffene (matchene) presenteres for deg med en prosentscore som indikerer hvor godt treffene samsvarer. Du kan så bekrefte eller avvise dem som samme person.

Når to slektstrær er forbundet vil begge eierne bli informert om personer som matcher i trærne deres og de får den fordelen at de kan samarbeide og lære av hverandre. Forestill deg hvilke oppdagelser som blir mulige når hundretusenvis av slektstrær blir forbundet med hverandre…

To matchende trær sammenlignes side om side i et unikt skjermbilde som viser den komplette sammenhengen for hvert treff, og du kan redigere ditt eget slektstre mens du ser ny informasjon fra et annet tre.

Hvis du allerede har et slektstre på MyHeritage, gå til ditt familienettsted, klikk på ‘Oppdagelser’ fanen og velg ‘Smart Matches’ lenken.
Ellers, gå til MyHeritage.com og start et gratis slektstre i dag, Smart Matching er inkludert!