Kan jeg slå sammen Smart Matching resultater fra et annet nettsted?

MyHeritages Smart Matching teknologi sammenligner kontinuerlig nye slektstrær med databasen som inneholder mer enn 1,3 milliarder profiler på MyHeritage.com for å finne treff og avdekke tapte familieforbindelser.

Medlemmer kan arbeide sammen for enkelt å slå sammen informasjon i sine overlappende trær ved hjelp av Smart Match Merge funksjonen.
Hvis du har mottatt Smart Matcher på ditt familienettsted, vær vennlig å gjøre følgende for å slå de sammen med ditt tre:

1. Logg inn på ditt familienettsted.

2. Beveg musmarkøren over  ‘Oppdagelser’ fanen og velg ‘Smart Matches’.

3. Finn treffet som du ønsker å kopiere informasjon fra og klikk ‘Gå gjennom treff’ for å se treffet i detalj.

4. Der vil du se valget ‘Kopier og Redigere detaljer’.
Du kan så velge å kopiere kun enkelte fakta, eller å kopiere all informasjonen fra treffet. Hvis det er bilder som er tilgjengelig har du også mulighet til å kopiere disse fra treffet.

5. Bruk den lille blå pilen for å kopiere spesifikke deler av informasjonen i det andre treet eller klikk ‘Kopiere alt’ for å kopiere alt på en gang. Klikk ‘Lagre endringer’ for å avslutte.

6. Du kan også kopiere informasjon fra sammentreff siden (siden som sammenstiller data fra alle Smart Matches™ for denne personen, visning av det store bildet for hver person).
Slik ser sammentreffsiden ut:

Hvis du ser på Smart Matches i ‘Etter personer’ modus, klikk ‘Se treff’ for den valgte personen for å åpne siden med listen som inneholder alle treffene som er funnet for denne personen. Du vil se konsensusvisningen på toppen av siden og resultatene listet nedenfor.

Hvis du ser på treff i ‘Etter familietre’ modus, finn treffet for den personen som du ønsker åpne, klikk på ‘Flere alternativer’ og velg ‘Vis alle treff på [NAVN]’.

Vær oppmerksom på at sammenslåing av Smart Matches med slektstreet kun er tilgjengelig for brukere som har oppgradert sitt familienettsted eller kjøpt Family Tree Builder Premium.

Hvis du ønsker å slå sammen Smart Matches i Family Tree Builder, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Kan jeg slå sammen mine Smart Match resultater i Family Tree Builder treet?