Kan jeg slå av Record Matches?

For tiden er det ikke mulig å slå av Record Matches for online slektstrær eller trær som er synkronisert med nettsteder fra Family Tree Builder.

Family Tree Builder-brukere kan slå av Record Matches inne i programmet.

Åpne Family Tree Builder-programmet ditt, klikk på “Verktøy” i den øverste menylinjen og velg “Alternativ” i menyen som åpnes.

I “Generelt”-seksjonen, klikker du på “Ja” i “Automatisk dokumentsøk”-feltet og endrer det til ”Nei”. (I suggest you change from ”post-søk” to “dokumentsøk” i this menu)

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML43f612.PNG