Kan jeg lagre et dokument til mer enn en person?

Etter at du har lagret et dokument til et familiemedlem på treet ditt, vil du kunne lagre det samme dokumentet til en annen person.

For ytterligere informasjon om hvordan du kan lagre et dokument, kan du klikke på denne FAQ-lenken:

Når du har lagret dokumentet til personens profil, vil du se meldingen på dokumentsiden. For å lagre det samme dokumentet til en annen person er det bare å klikke på ”Knytt til en annen person” under meldingen og velge en annen person fra slektstreet ditt. (I find that I have to start writing the name of the other person to get hat list.)