Er Record Matching gratis?

“Record Matching” sammenligner på en intelligent måte over en milliard slektstre profiler i MyHeritage med mer enn 6 milliarder historiske registreringer i  SuperSearch, og finner treff for deg automatisk.

Dersom vi finner en Record Match (treff) for noen som er i ditt slektstre, så vil du få en epost og du vil se treffene i ditt slektstre.

Den nye Record Matching funksjonen kan benyttes gratis av alle som har ett eller flere slektstrær på MyHeritage.

Å se på treffene er gratis (noe informasjon kan bli skjult), men å se på hele innholdet i en registrering med tekst og skannede bilder eller avisartikler krever at du har et “Dataabonnement”  (Data Subscription), som er det samme abonnementet som brukes  for å se på registreringer på  MyHeritage SuperSearch.

For å få mer  informasjon om  ‘Dataabonnement’, så kan du lese følgende FAQ: Hva er et dataabonnement?

Merk, dersom du har et Premium eller PremiumPlus familie-websted, så kan du se på registreringer fra samlinger i MyHeritage, slik som beskrevet i følgende FAQ: Kan jeg få Record Matches dersom jeg har et Premium eller en PremiumPlus familie-websted?

Dersom du ikke har et dataabonnement og ønsker å ha ett, så kan du klikke her for å kontakte en av våre ansatte som vil hjelpe deg med å finne riktig plan/abonnement.