Dersom jeg avviser et treff, kan jeg få det tilbake igjen?

Dersom du ønsker å få tilbake tidligere avviste treff, så kan du gjøre følgende:

Bruk filtreringsvalget for Record Matches. Klikk her, dersom du trenger flere instrukser og detaljer om filtreringmulighetene.

Start med å endre filteret til bare å vise registreringer som er avvist og reduser antall stjerner til null.

Klikk på 'Se på treff' knappen for å se på de treffene du har avvist.

Merk: Du kan se på avviste treff sortert enten etter samlinger eller etter personer.

Du kan bruke “x” (Avvis knappen) under treffet for å reversere status.