Hvordan kan jeg kontrollere om jeg har full tilgang til registreringer i Record Matching?

Registreringene i Record Matches er hentet fra milliarder av historiske registreringer i MyHeritages undersøkelsesverktøy SuperSearch.

Dersom du har et data-abonnement  som gir deg tilgang til registreringer i SuperSearch, så kan du se hele registreringen i Record Matching.

For mer informasjon om  ‘Dataabonnement’, så vær vennlig å lese følgende FAQ: Hva er et dataabonnement?

Du kan sjekke om du har full tilgang til SuperSearch (dataabonnement) ved å logge inn på ditt abonnement i  MyHeritage. Deretter flytter du musekursoren over navnet ditt i øvre høyre hjørne, klikker  og velger ‘Mine kjøp’.

Dersom dataabonnement-feltet viser ‘Aktiv’, så har du full aksess til SuperSearch og Record Matches.

Dersom du har et WordVitalRecords abonnement og har mottatt et MyHeritage SuperSearch gaveabonnement, så har du full aksess til alle Record Matches gratis!

Dersom du ikke har et dataabonnement og er interessert i priser, så skal du klikke her.