Hvordan kan jeg legge til nye slektstreprofiler fra historiske dokumenter?

Når et dokument inneholder informasjon om flere slektninger er det mulig at det finnes en person i dokumentet uten noen korresponderende slektning i ditt tre. Du kan nå velge å legge til en ny slektning i treet og utvide treet basert på informasjon funnet i dokumentet.

Hvordan virker det?

Etter å ha lagret et dokument som er funnet i SuperSearch, eller etter å ha bekreftet et Record Match, kan du trekke ut informasjon fra dokumentet inn i en slektstreprofil. For mer informasjon klikk på denne artikkelen: Hvordan trekker jeg ut informasjon fra et dokument til mitt slektstre?

1) På Ta ut informasjon til slektstre siden, se listen over alle slektninger som er inkludert i det samme dokumentet, under avsnittet om hovedpersonen. Bla ganske enkelt nedover for å se informasjon om slektningene.

Du kan enkelt bytte mellom slektningene som finnes i dokumentet. Bruk indeksen til venstre (vi har et kallenavn for den: “Heisen”) for å velge en person som er nevnt i dokumentet og vise informasjonen om dem. Plasser musepekeren over hvert bilde i indeksen for å se deres navn og hvordan de er relatert til personen i dokumentet:

2) Hvis det ikke blir funnet noen korresponderende person vil det bli foreslått å legge til en ny profil til ditt tre eller velge den korresponderende personen manuelt og kopiere all hans/hennes informasjon til den nye profilen.

3) Velg å trekke ut informasjon til ditt tre for hver relaterte person eller velg å trekke ut informasjon for ALLE de relaterte personene ved å klikke på knappen under ‘Vil du ta ut alt?’.

Ved å klikke på ‘Vil du ta ut alt?’ knappen vil du ikke bare trekke ut all informasjonen inn i ditt tre for eksisterende personer, det oppretter også nye profiler i treet for personer som ikke allerede finnes i ditt tre, og som er foreslått for deg ovenfor. Det vil kopiere all informasjonen om dem inn i de nye profilkortene og nye profilkort vil bli lagt til i ditt slektstre.

4) Ferdig? Klikk på den grønne ‘Lagre til tre’ knappen for å lagre all informasjonen.

Merk: For å få fullt utbytte av funksjonen som trekker ut informasjon, er det nødvendig med et Dataabonnement.

Har du ikke et? Velg fra vårt utvalg av alternativer som inkluderer ubegrenset tilgang til alle historiske dokumenter i SuperSearch.