Hvordan bruker jeg Instant Discoveries™ på MyHeritage appen for mobil?

Med den seneste versjonen av MyHeritage mobilapp, kan du legge til nye personer til ditt slektstre i en jobb ved å bruke vår Instant Discoveries funksjon som nå er tilgjengelig i mobilappen.

Logg inn på MyHeritage-appen på din mobile enhet og trykk på 'Oppdagelser'.

Hvis du har Oppdagelser vil du se dem på toppen av skjermen.

Merk: hvis du har Smart Matches, vil du se dem nedenfor.

Hvis Oppdagelsen blir lastet etter at du har startet å bla gjennom trefflisten vil du se en knapp som indikerer at du har fått nye Oppdagelser:

Hvis du ønsker å bytte til den neste oppdagelsen, bla gjennom til høyre til oppdagelsen som du ser på for øyeblikket.

Trykk på ‘Vis Oppdagelse’ for å åpne Oppdagelsen.

Trykk 'Ja' for å se listen med slektninger som kan legges til i ditt tre:

For å legge til alle disse personene i ditt slektstre, trykk 'Legg til i mitt tre'.

Du vil se den følgende meldingen:

Trykk ‘Vis tre’. Du vil se en 'Ny' indikasjon over det personlige kortet til individene som nettopp er blitt lagt til i treet ditt.