Hva skjer når jeg legger til nye oppdagelser?

Etter å ha tatt i bruk en Oppdagelse, vil du bli tatt med til slektstreet ditt der en melding vil oppsummere hva som har skjedd:
 
 
Klikk på ”Forstår”. Treet ditt vil bli oppdatert, og viser alle de nye personene som nettopp er blitt lagt til treet ditt merket med en “NY”-merkelapp. Merkelappen blir stående i 48 timer og så forsvinner den.
 
 
Nå kan du utforske treet og klikke på de nye oppføringene for å se profilene deres og se hva slags informasjon du nettopp har fått om hvert individ.
 
 
Du vil også begynne å få Smart Matches og Record Matches for de nye oppføringene, så vel som ytterligere Instant Discoveries™, så treet ditt vil vokse enda raskere.