Er Instant Discoveries gratis?

Alle  MyHeritage-brukere har nå muligheten til nyte godt av denne funksjonen for å gjøre øyeblikkelig oppdagelser i familiehistorien. Alle første Oppdagelser vil være gratis, men senere oppdagelser vil kreve et PremiumPlus-abonnement. Oppdagelser vil alltid bli vist for deg gratis. Det er å bruke dem på treet ditt med et klikk (etter de første få oppdagelser som er gratis), som krever abonnementet.

Hvis du allerede har et PremiumPlus-abonnement, vil du kunne bruke så mange Instant Discoveries du måtte ønske uten noen grense.

MERK: Av tekniske grunner, vil Instant Discoveries til å begynne med bare være tilgjengelig for slektstrær som har 25 000 eller færre individer. Etter å ha brukt en Oppdagelse på treet ditt, blir treet ditt forandret, og derfor må nye oppdagelser kalkuleres på nytt. Så snart rekalkulasjonen er ferdig, noe som kan ta mellom noen få sekunder og 24 timer, vil MyHeritage tilby deg ytterligere Oppdagelser.