Hvordan bruker jeg Instant Discoveries™?

For å få adgang til Instant Discoveries™ klikk på "Oppdagelser"-kategorien på slektssiden din og velg "Discovery Hub".

Hvis en oppdagelse er funnet for deg, klikk "Se oppdagelser" for å se på detaljene. Hvis ikke, legg til noen flere personer på treet ditt slik at en ny oppdagelse kan bli funnet.

Merk at Discovery Hub viser de beste oppdagelsene som er funnet for deg, og du kan bla gjennom de på toppen hvis det er flere enn en tilgjengelig, ved å bruke pilene.

Siden oppgir også navnet på slektssiden der oppdagelsen ble gjort, hvem som administrerer den og landet vedkommende bor i.

“Se oppdagelser” vil vise den treffet som oppdagelsen er basert på, og du vil bli bedt om å bekrefte at MyHeritage har funnet riktig treff. Klikk “Ja” hvis personen i treet ditt ser ut til å være den same som personen som er funnet.

Hvis du bekreftet, vil du se de tilleggspersonene som kan legges til treet ditt sammen med navn, slektskap til treffet ditt, og deres profilbilder.

Klikk “Legg til ditt tre” for at all informasjon skal bli lagt til slektstreet ditt automatisk!