Hvordan mottar jeg Instant Discoveries?

MyHeritage-brukere vil bli informert om de beste oppdagelsene vi har funnet for dem om lag en gang i uken.

I tillegg er alle Oppdagelser tilgjengelige gjennom vår nylig utgitte Discovery Hub™. Denne nye og lett-å-bruke-seksjonen i MyHeritage, som er like nyskapende som teknologien bak den, gjør det mulig for nybegynnere så vel som erfarne slektsforskere å automatisere prosesser og legge til ny informasjon i noen enkle skritt, ved å bruke et vakkert og animert sett av skjermer.

I fremtiden vil Discovery Hub™ utvikle seg og samle alle Instant Discoveries, Smart Matches og Record Matches på ett sted med lett-å-bruke-funksjonalitet og nye funksjoner som har vært under utvikling i mer enn ett år. Dette blir en rik plattform for brukere til å oppdage sin familiehistorie ved å bruke våre teknologier.