Hva er forskjellen mellom Instant Discoveries og Smart Matches?

Sammenliknet med Smart Matches™, finner ikke Instant Discoveries™ noen ytterligere informasjon. Men de lar deg bruke informasjon på slektstreet ditt med bare ett klikk, noe som er en helt ny funksjon.

Dette vil ikke legge til duplikatpersoner til treet ditt selv om navnene er stavet forskjellig.  Å utføre den samme prosessen med Smart Matches™ ville ha krevd manuell innlegging av personer en om gangen. Så ett enkelt klikk for å bruke Instant Discovery™ kan spare deg for mange timers arbeid som du ville ha gjort manuelt ved å bruke Smart Matches™.

For erfarne slektsgranskere anbefales det å legge til informasjon manuelt, fordi det maksimerer nøyaktighet, og lar deg plukke ut akkurat hvilken informasjon som du har tillit til, for å legge til treet, og hvilken du heller vil holde utenfor. Men den manuelle metoden er ofte for vanskelig for amatører og nykommere.

Så Instant Discoveries™ gjør det enklere å legge til ny informasjon til treet. Profesjonelle slektsforskere kan likevel ha nytte av Instant Discoveries™, for eksempel for å legge til hele grener til trærne sine fra kilder de har full tillit til, mens de bruker Smart Matches™ for andre formål som trenger nærmere gransking.