Hva er Instant Discoveries™?

En Instant Discovery™ er en “pakke” av familiehistorieinformasjon som du kan bruke på slektstreet ditt med bare ett klikk.
 
Hver Instant Discovery™ er basert på et treff som er funnet med vår Smart Matching™-teknologi i andre slektstrær på MyHeritage, og vi utelater automatisk feilaktige treff.
 
Hvis en person i slektstreet ditt er forbundet med en gren i et annet slektstre, vil du bli gjort oppmerksom på dette, og du kan da velge å legge til alle i den grenen til treet ditt, som ikke allerede er der (opp til 40-50 individer), heller enn å legge til individer ett for ett, og endre dataene stykke for stykke.
 
Instant Discoveries™ utfyller Smart Matches™ når det gjelder måten informasjon brukes på brukerens tre. Med Smart Matches™, blir informasjon lagt til treet en opplysning om gangen, en person om gangen, manuelt. Med Instant Discoveries™ kan en hel gren bli kopiert med ett klikk, sammen med alle opplysninger, hendelser (begivenheter) og bilder, og kildehenvisninger blir opprettet automatisk i måltreet for å dokumentere nøyaktig hvor dataene kom fra.
 
For å beskytte privatlivet til andre brukere, formidler Instant Discoveries™ aldri informasjon om levende mennesker.