Instant Discoveries™

Hva er forskjellen mellom Instant Discoveries og Smart Matches?

Sammenliknet med Smart Matches™, finner ikke Instant Discoveries™ noen ytterligere informasjon. Men de lar deg bruke informasjon på

Hvordan bruker jeg Instant Discoveries™ på MyHeritage appen for mobil?

Med den seneste versjonen av MyHeritage mobilapp, kan du legge til nye personer til ditt slektstre i en jobb ved å bruke vår Instant

Hva skjer når jeg legger til nye oppdagelser?

Etter å ha tatt i bruk en Oppdagelse, vil du bli tatt med til slektstreet ditt der en melding vil oppsummere hva som har skjedd:

Er Instant Discoveries gratis?

Alle  MyHeritage-brukere har nå muligheten til nyte godt av denne funksjonen for å gjøre øyeblikkelig oppdagelser i

Hvordan bruker jeg Instant Discoveries™?

For å få adgang til Instant Discoveries™ klikk på "Oppdagelser"-kategorien på slektssiden din og velg "

Hvordan mottar jeg Instant Discoveries?

MyHeritage-brukere vil bli informert om de beste oppdagelsene vi har funnet for dem om lag en gang i uken.    I tillegg er alle Oppdagelser

Hva er Instant Discoveries™?

En Instant Discovery™ er en “pakke” av familiehistorieinformasjon som du kan bruke på slektstreet ditt med bare ett klikk.