Hvorfor ser jeg bildene mine på Google?

Google søker og indekserer MyHeritage.com regelmessig akkurat som de gjør med millioner av andre nettsteder på internettet. Bildene på familienettstedet ditt blir også indeksert. Dette betyr at det er mulig at bildene på familienettstedet ditt kan søkes på Google.

Du er ikke forpliktet til å tillate at bildene dine blir indeksert av Google, men det er mange fordeler ved å tillate at familienettstedet ditt og bildene blir gjort søkbare.

- Det er lett for familie og venner å finne deg.

- Personer som søker etter de samme etternavnene kan ta kontakt med deg.

- En slektning som du aldri kjente til, kan se et gammelt familiebilde og kunne identifisere personer på bildet for deg.

MyHeritage.com er ment å være en samarbeidsplattform for familien som oppmuntrer til deling og kommunikasjon. Den beste måten å fremme slektsgranskingen på, er å tillate at din informasjon blir sett av andre. For ikke å nevne at det er ganske spennende når noen som du ikke en gang kjente til at var en slektning, har den same sjansen til å komme I kontakt!

Det er naturligvis opp til deg å avgjøre om Google skal tillates å indeksere bildene dine..

På MyHeritage.com, er det mulig å privatisere bildealbumene dine slik at de bare kan ses av dine inviterte medlemmer på nettsiden din. Her er instruksjoner: Hva er personvernalternativene for nettstedet mitt.