Blir mine data beskyttet hvis slektstreet mitt eller bilder blir tatt med i SuperSearch?

Hvis dine data blir tatt med i SuperSearch, blir de automatisk beskyttet av innstillinger som holder sensitive informasjon privat. Du kan føle deg trygg på at dine data er sikre, mens du kan nyte godt av fordelene ved SuperSearch, som for eksempel Record Matching.

Fornavn, fødselsdatoer og annen viktig infomasjon om levende personer i slektstreet blir alltid skjult, selv når en ser på dokumenter med full abonnementstilgang

Du kan alltid privatisere dataene dine i ”Personverninnstillinger”-menyen:

1. Klikk på navnet ditt i det øvre høyre hjørnet på skjermen.

2. Velg “Personverninnstillinger”.

3. I “Personverninnstilinger” klikker du på “Innhold” på venstre side av skjermen.

4. Endre innstillingen kalt “Inkluder slektstreet i MyHeritage historiske søkemotor (anbefalt)”, og gå gjennom avkrysningsboksene ved siden av bildealbumene nederst på siden.

Hvis innstillingen kalt “Inkluder slektstreet i MyHeritage historiske søkemotor (anbefalt)” er aktivert, vil personer i slektstreet ditt som er market som avdøde, være søkbare og synlige i MyHeritage SuperSearch de andre genealogiske nettstedene i ”MyHeritage Website” Group.

Dette tillater brukere som leter etter aner, å finne dine data og dermed å finne deg. Personopplysninger, unntatt etternavn, til levende personer kan ikke søkes eller ses.

Hold denne innstillingen aktivert hvis du tror at slektstreet ditt kan være verdifullt for andre slektsgranskere. Slå den av hvis du ikke ønsker at andre skal finne og se noen del av slektstreet ditt, avdøde personer inkludert.

Hvis du ikke ønsker at bildene dine blir tatt med i Super Search, fjerner du hakene ved siden av bildalbumene.