Hvordan kan jeg styre personverninnstillingene for treet mitt i Family Tree Builder?

I Family Tree Builder kan du forhindre synkronisering av bestemte personer, bestemte notater, bestemte opplysninger, eller visse opplysninger for alle personer på ditt familienettsted, skjule privatisert informasjon fra diagrammer og rapporter, og utelukke privatisert informasjon fra GEDCOM-eksport.

For å redigere disse personverninnstillingene for treet ditt, klikker du på “Verktøy” i den øverste menylinjen og velger ”Avanserte innstillinger for personvern”.

Bruk “Legg til”-knappen for å legge til navn, opplysninger og andre data som skal privatiseres.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLa8a6a0f.PNG

I Family Tree Builder kan du lett kjenne igjen privatiserte personer ved låsikonet i personkortet.

Når du synkroniserer treet med nettsiden din, blir alle privatiserte data vist som “Ukjent”.