Hvordan kan jeg privatisere en enkelt person i treet mitt?

For tiden har vi ikke et alternative for å privatisere enkeltpersoner for trær som ble opprettet online eller for GEDCOM-trær.

Du kan privatisere en enkelt person i et tre som ble opprettet med Family Tree Builder-programet. Når du har synkronisert dette treet med familienettstedet ditt, blir personer som du har satt som privat i Family Tree Builder, også bli privatisert online.

For å privatisere spesifikke personer i Family Tree Builder, kan du gjøre følgende: 

1. Åpne treet ditt i Family Tree Builder-programmet på datamaskinen din.

2. Finn den personen som du gjerne vil privatisere. Klikk på ”Rediger” for å redigere vedkommendes personopplysninger.

Description: C:\Users\laura.eder\Desktop\screenshots\2014-04-09 15_14_39.jpg

3. Gå til “Mer”-alternativet og sørg for at alternativet “Denne personen er privatisert” er haket av.

Description: Click to view photo in full size

Synkroniser treet dit med nettsiden din. Alle medlemmer og webmastere på nettsiden, deg selv inkludert, skal nå se denne personen som ”Ukjent” på familienettstedet ditt.

Du kan bruke personverninnstillinger på opplysninger, notater og kilder i Family Tree Builder, ikke bare på personer.

Du kan lese følgende FAQ for flere detaljer: Hvordan kan jeg styre personverninnstillingene i Family Tree Builder?