Hvordan kan jeg la mine medlemmer gjøre endringer på mitt online slekstre?

Slektstrær som er skapt på nettsiden eller ved å synkronisere ifra Family Tree Builder kan endres av:

-       Nettside administratoren (Eieren av nettsiden)

-       Alle medlemmer med rettigheter (inkludert de medlemmer som har blitt forfremet til Site Manager)

-       Alle nettside medlemmer

Hvis du vil endre på prefereansene for din nettside, vennligst gjør følgende:

1.     Logg deg inn på din nettisde.

2.     Beveg musepekeren over ‘Slektstre’ og klikk på ‘Administrere trær’.

3.     Klikk så på ‘Redigere slekstre innstillinger’.

4.     I Tillatelser valgene, under ‘Spesifiser nedenunder hvem som kan redigere familietreet på familiesiden’, kan du velge det som passer best til deg og ditt slektstre.

5.     Klikk på ‘Lagre’ knappen for å lagre dine valg.

Gjør oppmerksom: hvis ditt slekstre var skapt i Family Tree Builder og var publisert med den gamle versionen av programmet (FTB 6.0 eller eldre), så kan det ikke bli endret på nettsiden. I dette tilfelle burde du laste ned den nyeste versionen og synkroniser ditt tre til nettsiden. Da vil du kunne gjøre endringer på nettsiden igjen.

Du kan laste ned den nyeste versionen av programmet her