Hvilke valg finnes for personvern på mitt familienettsted?

Familienettsteder på MyHeritage.com blir automatisk beskyttet med personverninnstillinger som forhindrer gjester (ikke-medlemmer) fra å se sensitiv informasjon om nålevende familiemedlemmer i slektstreet, slik som fornavn og e-postadresser.
Dersom standardinnstillingene for personvern ikke er strenge nok for deg vil trinnene nedenfor hjelpe deg til å gjøre nettstedet og innholdet privat.
Det er viktig å forstå hvilken type publikum som kan besøke ditt familienettsted. Det er fire mulige typer brukere for ethvert familienettsted:

• Webmaster (Nettstedets grunnlegger) – dette er personen som opprettet familienettstedet og som er webmaster på nettstedet (hovedadministrator).

• Nettstedsadministrator – dette er et medlem på familienettstedet som er blitt forfremmet av webmaster til å bli nettstedsadministrator for å hjelpe til med å administrere nettstedet sammen med webmasteren.

• Nettstedsmedlem – dette er familiemedlemmer og venner som er blitt invitert til familienettstedet, typisk med lavere privilegier, men fortsatt i stand til å bidra med innhold til nettstedet.

• Gjester (f.eks. det generelle publikum) – dette er besøkende som ikke er medlemmer eller nettstedsadministratorer på familienettstedet. Gjester har ikke rettigheter til å legge til innhold, og det innholdet de har lov til å se er begrenset.

Du kan endre personverninnstillingene på ditt familienettsted når som helst. For å gjøre dette, foreta deg følgende:

1. Logg inn på familienettstedet.

2. Beveg musmarkøren over navnet ditt i øvre høyre hjørne på skjermen.

3. Velg ‘Personverninnstillinger’.

4. På ‘Personverninnstillinger’ siden, klikk på ‘Mine medlemspreferanser’ valget til venstre. Denne seksjonen hjelper deg med å kontrollere hva gjester kan se av din MyHeritage medlemsprofil.

5. Klikk på "Tilgang" lenken for å velge om informasjon på din nettside kan bli sett av besøkene brukere som besøker din nettside.

6. Under ‘Innhold’ seksjonen kan du velge hvordan ditt slektstre og bilder kan søkes på av andre MyHeritage medlemmer.

Merk: For detaljert forklaring om personverninnstillingene, vær vennlig å klikke på informasjonsikonet ved siden av innstillingen:

Hvis du ønsker å endre innstillingene for å tillate dine nettstedsmedlemmer å redigere slektstreet på internett, eller legge til innhold på ditt familienettsted, vær vennlig å sjekke den følgende artikkelen: Hvilke privilegier har mine nettstedsmedlemmer?