Hvordan skjuler jeg nålevende slektninger i mitt slektstre?

Når du oppretter et slektstre på ditt familienettsted på MyHeritage eller publiserer et tre fra Family Tree Builder, vil standard personverninnstillinger beskytte treet ditt automatisk.
 
Fornavnet til nålevende personer og annen sensitive informasjon, slik som fødselsdato, blir alltid skjult for besøkende som du ikke har invitert til å bli medlemmer på ditt nettsted. 
 
Description: Click to view photo in full size
 
 
Hvis du ønsker å konfigurere informasjonen som gjester kan se på ditt nettsted, vær vennlig å lese den følgende artikkelen for detaljert instruksjon:

Hva er alternativene for personverninnstillinger på mitt familienettsted?
 
Hva med familiemedlemmer og nettstedsadministratorer som jeg inviterer til mitt familienettsted?
 
Personer som du inviterer til å bli medlemmer eller nettstedsadministratorer på ditt familienettsted kan se treet uten restriksjoner, men du har full kontroll og kan begrense hvem som kan redigere ditt tre på ditt familienettsted.  For nærmere detaljer om hvordan du endrer tillatelsene til andre medlemmer på ditt familienettsted, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Kan jeg begrense hvem som kan endre informasjon på mitt familienettsted?
 
Hvis du publiserte ditt slektstre fra Family Tree Builder, les den følgende artikkelen for en detaljert forklaring på hvordan du gjør informasjon privat ved å bruke ‘Avansert personvern’ innstillinger: Hvordan kan jeg kontrollere personverninnstillingene for mitt slektstre i Family Tree Builder?
 
Du kan også gjøre bestemte personer private i Family Tree Builder. Dette betyr at så snart du publiserer ditt tre på nettsiden vil disse personenes personkort bli vist som ‘ukjent’ for deg samt alle medlemmer og nettstedsadministratorer på familienettstedet. Vær vennlig å lese den følgende artikkelen for mer informasjon: Kan jeg gjøre en enkelt person i mitt tre privat?