Når jeg ser på treet mitt i MyHeritageappen, hvordan kan jeg vise mer informasjon?

Når du klikker på en person i slektstreet ditt, vil en mobilversjon av hans/hennes profil åpnes og vise biografisk informasjon slik som fødselsdato, yrke og kontaktinformasjon.

Dersom du ønsker å redigere personens informasjon, klikk på ‘...’ knappen i øvre høyre hjørne.

Du kan også legge til mer fakta til personen ved å klikke 'Legg til fakta'.

I tillegg kan du klikke på 'Slektninger' for å vise personens nærmeste familie eller på 'Bilder' for å vise alle bildene som denne personen er merket i.

* Vær oppmerksom på at visningen av appens funksjoner kan variere litt, avhengig av hvilket utsyr du benytter, de generelle retningslinjene for bruk er imidlertid de samme.