Hvis jeg bruker MyHeritageappen til å redigere mitt tre, vil da dataene bli oppdatert på min familieside på MyHeritage?

Hvis du redigerer treet ditt i MyHeritageappen vil dataene automatisk bli synkronisert med ditt slektstre på MyHeritage.com.

Hvis du redigerer treet ditt på din familieside vil endringene automatisk bli synkronisert med ditt tre i appen.

Hvis du bruker Family Tree Builder 7.0 og du har synkronisert treet ditt med familiesiden vil alle endringer som er gjort direkte på siden eller i mobilappen bli synkronisert med Family Tree Builder.

Hvis du opprinnelig publiserte treet ditt ved å bruke en av de elder versjonene av Family Tree Builder-programmet, vil det ikke være mulig å redigere ditt slektstre på siden, eller i MyHeritage appen.

I dette tilfellet anbefaler vi at du først laster ned den siste versjonen av programmet og synkroniserer treet ditt med din familieside for å gjøre det redigerbart på internett. Vær vennlig å lese den følgende artikkelen for flere detaljer: Hvorfor kan jeg ikke redigere mitt tre på internett?

På denne måte vil du alltid ha et oppdatert tre mens du er på farten!