Redigere Tre

Når jeg ser på treet mitt i MyHeritageappen, hvordan kan jeg vise mer informasjon?

Når du klikker på en person i slektstreet ditt, vil en mobilversjon av hans/hennes profil åpnes og vise biografisk informasjon slik som

Hvordan redigerer jeg persondataene til en person i MyHeritage-appen?

For å redigere persondataene til et familiemedlem på MyHeritage-mobilappen, trykker du på den personen du vil redigere persondataene til.

Jeg har problemer med å komme inn på MyHeritage-appen min. Hjelp!

Hvis du allerede har en konto på MyHeritage, kan du logge inn på appen ved å bruk din medems-e-post og passord.

Hvordan kan jeg legge til en person i MyHeritage-appen?

For å legge til et familiemedlem på MyHeritage-appen din, trykker du på “+”-tegnet på personkortet til en person.

Hvis jeg bruker MyHeritageappen til å redigere mitt tre, vil da dataene bli oppdatert på min familieside på MyHeritage?

Hvis du redigerer treet ditt i MyHeritageappen vil dataene automatisk bli synkronisert med ditt slektstre på MyHeritage.com. Hvis du redigerer treet

Hvorfor kan jeg ikke redigere MyHeritage-appen min?

Hvis du opprinnelig opprettet slektstreet ditt i Family Tree Builder-programmet og publiserte det til nettsiden din ved å bruke en av de eldre

Fins det en måte jeg kan skrive ut slektstreet mitt på MyHeritage-mobilappen?

For øyeblikket har vi ikke noe alternativ for å skrive ut slektstreet ditt på MyHeritage-mobilappen. Vi har imidlertid fått mange