Hvilke enheter støttes av MyHeritage-appen?

Android-enheter: de nyeste versjonene av MyHeritage-appen blir støttet på 9667 Android-enheter, Android 4.0 og over. Brukere med eldre operativsystemer kan laste ned den gamle mobilappen vår gjennom Google Play store

iOS-enheter: de nyeste versjonene av MyHeritage-appen blir støttet på alle enheter med iOS 7 og over. Brukere med eldre iOS-versjoner kan laste ned den gamle versjonen av appen via App store.

Enheten må ha en berøringsskjerm med høy oppløsning.