Hvis jeg har mange trær, hvordan kan jeg da veksle mellom dem på MyHeritage-appen min?

Hvis du har flere trær i en familienettside, og du gjerne vil bytte om til et annet slektstre i mobilappen, kan du ganske enkelt trykke på navnet på det treet du ser på for øyeblikket og velge navnet på det slektstreet du gjerne vil bytte til.

*Merk at utseendet til appens funksjoner kan variere litt avhengig av hvilken enhet du bruker, men de generelle retningslinjene for bruk de samme.