Jeg har problemer med å komme inn på MyHeritage-appen min. Hjelp!

Hvis du allerede har en konto på MyHeritage, kan du logge inn på appen ved å bruk din medems-e-post og passord.

Glemt MyHeritage-passordet ditt? Trykk på “Glemt passord” som du finner rett under ”Logg inn”-knappen.

Glemt både e-post og passord? Vennligst kontakt vårt Kundestøtte og send en lenke til slektssiden din sammen  med navn og fødselsdatoer for tre levende medlemmer i slektstreet.

Hvis du er ny på MyHeritage, kan du enten melde deg inn med e-postadressen din eller ved å bruke Facebook-kontoen din for å begynne å bygge slektstreet ditt ved hjelp av mobilappen.