Hvordan melder jeg meg inn i MyHeritage-appen?

Å melde seg inn i MyHeritage-appen er enkelt og gratis, og vil tillate deg å begynne med å bygge slektstreet ditt, legge til bilder og søke i milliarder av historiske dokumenter og slektstreprofiler.

For å komme i gang må du laste ned MyHeritage-appen fra Google Play store eller fra App store.

Når du har lastet ned, kan du enten melde deg inn med e-postadressen din eller ved å bruke Facebook-kontoen din ved å velge det relevante alternativet.

Merk: hvis du allerede er MyHeritage-medlem, trykker du på “Log inn”-knappen og logger på kontoen din med samme e-postadressen og passord som du bruker for MyHeritage familienettsiden din.

Skriv inn personinformasjonene dine og trykk på “Kom i gang”.

*** Ved å registrere deg godtar du MyHeritage Retningslinjer og betingelser og Retningslinjer for personvern.

I neste steg blir du oppfordret til å legge inn personinformasjonene om din nære familie (mor, far og besteforeldre).

Så vil du kunne utvide slektstreet ditt ved hjelp av mobilappen og berike det med bilder.