Hvordan endrer jeg nettstedet mitt på MyHeritage-appen?

Hvis du har flere nettsteder på MyHeritage, kan du veksle mellom dem ved å gjøre følgende:

Åpne MyHeritage-appen on den mobile enheten din og trykk på ”Innstillinger”-knappen i hovedmenyen.

Her kan du så trykke på “Nettsteder”-alternativet for å se alle familienettsidene dine.

Velg en av nettsidene fra listen:

*Merk at utseendet til appens funksjoner kan variere litt avhengig av hvilken enhet du bruker. De generelle retningslinjene for bruken vil imidlertid være de samme.