Hvordan kan jeg legge til en person i MyHeritage-appen?

For å legge til et familiemedlem på MyHeritage-appen din, trykker du på “+”-tegnet på personkortet til en person.

Velg slektskap (far, mor, bror, søster, sønn, datter, ektefelle) og skriv inn viktigste persondataene. Når du er ferdig, trykker du på -knappen.

I den neste skjermen kan du legge til flere persondata om denne personen, laste opp bilder, legge til slektninger til denne personen, og undersøke personen.

*Merk at utseendet til appens funksjoner kan variere litt avhengig av hvilken enhet du bruker. De generelle retningslinjene for bruken vil imidlertid være de samme.