Hva er MyHeritage-appen for mobil?

Med den offisielle MyHeritage-appen for iPhone, iPad og Android mobiltelefoner og nettbrett, kan du oppdage familiehistorien din, dele familiebegivenheter og være i kontakt når som helst, hvor som helst

Klikk her for å laste ned MyHeritage-appen for iOS-enhetene eller her for Android-enhetene.

Du kan enten opprette en ny konto eller logge inn med din eksisterende MyHeritage-medlemskonto.

Etter at du har logget inn, velger du et av alternativene for å redigere slektstreet ditt, legge til bilder, gjennomgå Smart Marches eller begynne med dine egne undersøkelser.

Utforsk slektstreet ditt:

Den mobilvennlige versjonen av slektstreet ditt lar deg ta med deg din Heritage, inkludert profilsider spesielt utformet for mobilenheter, hvor du enn reiser. Du kan redigere informasjonen om familiemedlemmer og legge til ny personer til prosjektet ditt!

Utforsk familiehistorien din:

Bruk vår mobilvennlige versjon av SuperSearch-verktøyet til å oppdage mer om din families historie ved å undersøke milliarder av dokumenter fra MyHeritage’s datasamlinger. Disse omfatter slektstrær, fødsel, vielse, død, immigrasjon og militære dokumenter, folketellinger, aviser og mye mer. Noen dokumenter kan du se gratis, mens andre krever et MyHeritage dataabonnement.

Last opp familiebildene dine:

Fang familiebegivenheter når de skjer og del dem med familien din ved å laste opp bilder til slektstreet ditt. En strøm av de siste bildene som ble lastet opp til slektssiden din, sikrer at du ikke går glipp av noe. Dette alternative vil tillate deg enten å ta et bilde direkte eller velge et fra enhetens bibliotek.

Gjennomgå og bekreft Smart Matches.

Nå kan du gjennomgå og bekrefte/avvise Smart Matches for å legge til mer informasjon om personer i slektstreet ditt.

*Merk at utseendet til appens funksjoner kan variere litt avhengig av hvilken enhet du bruker. De generelle retningslinjene for bruken vil imidlertid være de samme.