Hvis jeg sletter MyHeritage appen fra min mobilenhet, hva skjer med mine data?

Hvis du slettet MyHeritage mobilapplikasjonen fra din enhet vil dine data fortsatt være tilgjengelig for deg fra nettsiden på www.myheritage.com

I og med at mobilapplikasjonen er en speiling av nettsiden vil din informasjon være lagret på nettsiden.

Hvis du velger å installere applikasjonen igjen kan du logge deg inn igjen med e-postadressen og du vil finne at treet ditt fortsatt er der.