Om

Hvordan sier jeg opp et nettsideabonnement via MyHeritage-appen?

Et sideabonnement som er kjøpt via MyHeritage-appen kan bare avbestilles gjennom Google Play / App store. Hvis du kjøpte abonnementet

Hvordan redigerer jeg persondataene til en person i MyHeritage-appen?

For å redigere persondataene til et familiemedlem på MyHeritage-mobilappen, trykker du på den personen du vil redigere persondataene til.

Hvis jeg har mange trær, hvordan kan jeg da veksle mellom dem på MyHeritage-appen min?

Hvis du har flere trær i en familienettside, og du gjerne vil bytte om til et annet slektstre i mobilappen, kan du ganske enkelt trykke på

Hvordan melder jeg meg inn i MyHeritage-appen?

Å melde seg inn i MyHeritage-appen er enkelt og gratis, og vil tillate deg å begynne med å bygge slektstreet ditt, legge til bilder og

Hvordan kan jeg legge til en person i MyHeritage-appen?

For å legge til et familiemedlem på MyHeritage-appen din, trykker du på “+”-tegnet på personkortet til en person.

Kan jeg endre passordet mitt i MyHeritage mobilappen?

Hvis du vil endre passordet ditt, må du gjøre det på MyHeritage.com. For tiden er det ikke mulig å endre passordet ditt i

Kan jeg sjekke mine Smart Matches™ ved å bruke MyHeritage-appen?

Med den siste versjonen av MyHeritage-appen for mobil, kan du gjennomgå og bekrefte (eller avvise) Smart Matches, og lagre ny informasjon til

Hvilke enheter støttes av MyHeritage-appen?

Android-enheter: de nyeste versjonene av MyHeritage-appen blir støttet på 9667 Android-enheter, Android 4.0 og over. Brukere med eldre

Jeg har problemer med å komme inn på MyHeritage-appen min. Hjelp!

Hvis du allerede har en konto på MyHeritage, kan du logge inn på appen ved å bruk din medems-e-post og passord.

Hvordan endrer jeg nettstedet mitt på MyHeritage-appen?

Hvis du har flere nettsteder på MyHeritage, kan du veksle mellom dem ved å gjøre følgende: Åpne MyHeritage-appen on den

Hvor kan jeg laste ned MyHeritage-appen for mobil?

Hvis du bruker iPhone, iPad eller iPod touch, last ned MyHeritage-appen fra App store. Hvis du bruker Android, last ned MyHeritage-appen fra

Hva er MyHeritage-appen for mobil?

Med den offisielle MyHeritage-appen for iPhone, iPad og Android mobiltelefoner og nettbrett, kan du oppdage familiehistorien din, dele familiebegivenheter

Hvilke språk støtter MyHeritage sin mobilløsning?

MyHeritage appen støtter følgende språk: iOS: Engelsk, Afrikaans, Arabisk, Katalansk, Kinesisk (Tradisjonelt), Kinesisk (

Hvis jeg sletter MyHeritage appen fra min mobilenhet, hva skjer med mine data?

Hvis du slettet MyHeritage mobilapplikasjonen fra din enhet vil dine data fortsatt være tilgjengelig for deg fra nettsiden på www.

Trenger jeg internettforbindelse for å bruke MyHeritageappen?

Ja. For å se ditt slektstre og laste opp bilder kreves Wi-Fi eller 3G forbindelse.